De mooiste maatwerkreizen naar verre bestemmingen

De mooiste maatwerkreizen naar verre bestemmingen

De mooiste maatwerkreizen naar verre bestemmingen

Beleef Reizen is een initiatief van Disma Reizen. Al meer dan 30 jaar zijn we actief in meer dan 60 landen en we zijn al 4x uitgeroepen tot beste reisbedrijf van Nederland. Reizen naar Amerika, Canada, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Azië worden naar de wensen en behoeften van de klant geheel op maat gemaakt. Het contact verloopt direct tussen ons en de lokale reisagent. Dat betekent dat wij je een goede en snelle service kunnen bieden. 

We adviseren je het liefst uit eigen ervaring en bezoeken tijdens onze studiereizen (en eigen vakanties) diverse bestemmingen en hotspots. Zo kunnen we je uit eerste hand de beste tips geven. Wij doen er alles aan om je met een reisspecialist om tafel te laten zitten die het land en de regio zelf al heeft bezocht. 

We presenteren je rondreis van dag tot dag in één van onze spreekkamers. Op een groot scherm krijg je alvast een preview van je reis. Op die manier weet je wat je te wachten staat en kunnen de vakantiekriebels direct beginnen.

Omdat we het erg waarderen wanneer je bij ons langskomt, trakteren we je graag op een lunch. Combineer het nuttige met het aangename en maak er een gezellig uitstapje naar Tilburg van. 

Op zoek naar zon, zee, strand, een cruise, een stedentrip of wintersportvakantie?
Wij zijn onderdeel van reisbedrijf Disma Reizen. In totaal 50 reisspecialisten hebben samen echt bijna heel de wereld gezien. Denk je nog aan een andere vakantiebestemming? Ga niet op zoek naar een andere reisaanbieder. We hebben 4 reiswinkels in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Oosterhout en Eindhoven.  Profiteer van het gemak van al je vakantiewensen onder één dak. Ook bij Disma Reizen zit je met een bestemmingsspecialist tegenover je. Aarzel niet en stel ons je vakantievragen!

Nice 2 know